Napadač Gradine zabio čak 24 gola za polusezonu

Samir Isanović dominira

Napadač Gradine zabio čak 24 gola za polusezonu

E. Škorić

OFK Gradina juriša ka Prvoj ligi FBiH i na pauzu ide sa 10 bodova prednosti u odnosu na rivale.

Nekadašnji premijerligaš iz Srebrenika od početka sezone briljira u Drugoj lig FBiH - grupa Sjever i na dobrom je putu da ponovo igra Prvu ligu Federacije BiH.

Prvo ime i pravi hit ne samo Gradine je Samir Isanović, napadač sa iskustvom koji je blago rečeno izdominirao u dosadašnjem dijelu sezone.

Postigao je čak 24 gola, a golgetersku seriju nastavio je i jučer u gostujućoj pobjedi nad Svatovcem. Često rješava utakmice sa najmanje dva postignuta gola, a njegov tim je u 15 kola zabio 52 gola, što znači da je skoro polovinu postigao nekadašji igrač Zvijezde iz Gradačca, Orašja i Tuzle City.

Potražite više informacija na temu Druga liga Federacije BiH - Sjever:

Napadač rođen u Gradačcu se preporodio nakon povratka iz Njemačke i sa 25 godina mogao bi sasvim sigurno ponovo zaigrati na nekom većem nivou. Za sada, odan je Gradini sa njim u ekipu nema sumnje da će Srebreničani daleko dogurati.

Top Komentari

2323
Reaguj Husaricu..u reprezentaciju ga ubaci
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi