Samir Muratović: Idemo zadovoljni na odmor, klub iz dan u dan sve više napreduje

Sportski direktor Tuzla Cityja za SportSport.ba

Samir Muratović: Idemo zadovoljni na odmor, klub iz dan u dan sve više napreduje

E. Škorić

FK Tuzla City je jedno od najugodnijih iznenađenja ove sezone u Premijer ligi Bosne i Hercegovine.

Mladi premijerligaš iz Tuzle trenutno je s 34 boda na trećem mjestu i borit će se za sami vrh, mada je cilj ljudi iz Tuzle prvenstveno plasman u Evropu, što u ovom trenutku i ne izgleda toliko nerealno.

Sportski direktor kluba i proslavljeni bh. reprezentativac Samir Muratović za SportSport.ba se osvrnuo na prvi dio sezone, te oktrio detalje priprema za drugi dio sezone.

"Zadovoljni idemo na odmor. Možda smo mogli osvojiti još koji bod, ali kada pogledamo gdje smo bili prošle godine u ovo doba onda možemo biti zadovoljni. Klub u svakom segmentu iz dana u dan sve više napreduje i sigurno da za to najveće zasluge pripadaju Azmiru. Što se tiče priprema, prije dva mjeseca smo sve završili", rekao je Muratović, pa dodao:

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Pauza je do 10. januara, 24. idemo za Antaliju, tamo ćemo biti 10-ak dana a onda oko 10. februara idemo za Međugorje. Vraćamo se 15. februara i u povratku ćemo odigrati prijateljski susret sa Širokim. To će ujedno biti i generalka".

Zaprati FK Tuzla City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Tuzla City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

yess81
Radi takvih Becira Omeragica, nasa djeca koja su kvalitetnija i koja rade u losim uslovima nemogu da dodu u rep. i zato godinama imamo uspjesne reprezentacije sa takvim Becirima.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi