Samir Radovac: Atmosfera pred Olimpik je odlična, nadam se još boljoj poslije utakmice

Vezni igrač mostarskog Veleža za SportSport.ba

Samir Radovac: Atmosfera pred Olimpik je odlična, nadam se još boljoj poslije utakmice

FK Velež sutra očekuje gostovanje kod FK Olimpik na stadionu na Otoci.

Termin ove utakmice bit će neugodan po oba tima budući da se utakmica igra u 16:30 u vrijeme dok u našoj zemllji još uvijek vladaju velike vrućine. 

Ovom utakmicom mostarski tim ulazi u niz nešto lakših utakmica, no svjesni su u Mostaru da lake utakmice ne postoje i da se za svaki pod treba maksimalno potruditi i oznojiti. Samir Radovac u posljednje vrijeme jedna je od najpouzdanijih karika u timu Feđe Dudića a pred utakmicu sa sada već starim rivalom, za kojeg je i sam nastupao, kaže slijedeće:

"Idemo u goste protivniku koji nije u zavidnoj situaciji i samim tim čeka nas težak ispit. Po informacijama koje imamo čeka nas težak teren a sam termin odigravanja ovog susreta daje dodatnu težinu sutrašnjoj utakmici. No, mi smo profesionalci, jednima i drugima sutra će biti isto, na nama je da damo sve od sebe i u Mostar pokušamo donijeti sva tri boda" - kaže Radovac.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Kako ste proveli ovu reprezentativnu pauzu?

"Iskreno dobro nam je došla da se malo odmorimo i dobro fokusiramo za naredne ispite i utakmice koje su pred nama. Mislim da smo se dobro spremili i željno iščekujemo, kako sutrašnju, tako i ostale utakmice ispred nas. Utakmicu s Olimpikom dočekujemo u dobroj atmosferi a ako Bog da, poslije utakmice vjerujem i nadam se da će ona biti još bolja" - rekao je veznjak Rođenih. 

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

ZauvijekSamoVelez
Naravno otkazan je prenos utakmice da se moze namjestiti nova lakrdija dok jos nisu navijaci na tribinama...mtel jos jednom pokazuje koliko su "profesionalni", obicna bagra koja se trudi da nam prvenstvo sroza na jos nize grane
4 0
rodjak
pa proslu tekmu kad nije bilo prenosa na domacem terenu sudija cist penal nije svirao i plus jos jedan ofsajd nam je svirao kad je Fejsal sam posao prema golmanu,a jos smo domacu utakmicu igrali.Mogu misliti kako ce nas iskarati sudije protiv ovih davljenika a jos nema prenosa.Da bar ima neki skraceni snimak i da prikazu sve bitne detalje pa bi lakse bilo ali jok,ko dac smo u 70-tim godinama daju ti 2 minute pregleda i to bez i jednog spornog momenta. Ovo je uzas sta su potpisali sa Arenom, konji glupi
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije