Samo je jedan Ermin Zec!

U Šibeniku euforija nakon plasmana u finale Kupa

Samo je jedan Ermin Zec!

U Šibeniku vlada euforija, nakon istorijskog uspjeha kluba i plasmana u finale fudbalskog Kupa Hrvatske.

Ovaj dalmatinski grad slavi reprezentativca Bosne i Hercegovine Ermina Zeca, najboljeg igrača kluba i strijelca vodećeg gola protiv Varteksa.

I direktor Šibenika Marko Karađole oduševljen je našim reprezentativcom i sada je prezadovoljan što Zec u prošlom prelaznom roku nije napustio Šibenik.

"Ajme, majko, kako ne bih bio sretan? Presretan sam što je Ermin tu! Idemo kući pjevajući, morat ćemo i proslaviti. A znate što? Ermin Zec je samo jedan, ne postoje dva Ermina Zeca. I mi ga imamo...", rekao je Karađole, a prenosi Index.hr.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti