Samo jedan igrač u velikanu sa Mestalle nije na prodaju
Foto - EPA

Totalna rasprodaja

Samo jedan igrač u velikanu sa Mestalle nije na prodaju

M. Šljivak

Rukovodstvo Valencije stavilo je gotovo kompletan tim na prodaju.

Pandemija koronavirusa očigledno je žestoko uzdrmala tim sa Mestalle, pa su čelnici odlučili da ovog ljeta kompletan tim stave na prodaju, izuzev jednog fudbalera.

Jedini koji se nije našao na trensfer listi je Jose Luis Gaya. Novi trener Javi Garcia tražio je da sjajni defanzivac bude izuzetak i to mu se ostvarilo.

Ostatak ekipe je na prodaju. Fran Torres je već otišao u Manchester City za nešto više od 40 miliona eura, Francis Coquelin je potpisao za Villarreal, a očekuje se da isto napravi i Dani Parejo.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Neće sasvim sgiruno Javi Garcia imati lagan zadatak da sklopi tim pred početak nove sezone. Lako bi se moglo desiti da ostane bez pola ekipe i sigurno da bi Valencia mogla imati problema u narednoj sezoni.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi