5

Komentari (5)

Heller
Slikao se sa diktatorom koji redovno vrijeđa Njemačku i Nijemce. Pa šta hoće koji kurac?
Saimai1316
Ko koga vrijedja njemacka tursku ili turska njemacku..pa ne treba im veca uvreda od njemacke nego sto im blokiraju put u europu vec 20 godina kao ljudska prava ugrozena.sta pricas bolan gluposti
mesut10
,, Njemac kad pobijedimo, imigranat kad izgubimo '' - čovjek je sve rekao. Poruka za sve naivne koji kažu da su nacisti izumrli u Njemačkoj.
Plavi orkestar
A mi bi bili bolji?Pa mi i svojima hebemo od a do z kad izgube a zamisli kako bi nekom imigrantu.
mesut10
Mi nismo kroz historiju nikoga ubijali, nasuprot samo smo mi bili ti koji su ubijani i to bez razloga... E to je velika razlika između nas i nacista Njemaca. Naš najveći problem sto se mi Bošnjaci mrzimo između sebe i zavidni smo jedni drugima. A i pored svega što nam se desilo smo ostali ljudi i dan danas koliko toliko prihvaćamo one koji su nam nanijeli zlo.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.