Samo što je proigrao Alexis Sanchez saznao užasne vijesti

Loše vijesti za Crvene đavole

Samo što je proigrao Alexis Sanchez saznao užasne vijesti

S. Grebović

Igrač Manchester Uniteda Alexis Sanchez povrijedio je mišiće zadnje lože za vrijeme utakmice za treće mjesto između njegovog Čilea i Argentine.

U sinoćnjem meču uspješniji su bili Gaučosi koji su slavili sa 2:1 pogocima Aguera i Dybale, da bi gol utjehe za Čileance bio djelo Artura Vidala sredinom drugog dijela.

Čile je tokom čitavog turnira igrao odličan fudbal. Iz grupe su dalje prošli kao drugi sa 6 bodova, u četvrtini finala su bili uspješniji od Kolumbije nakon boljeg izvođenja penala, da bi u polufinalu totalno zakazali i doživjeli ubjedljiv poraz od Perua sa 3:0.

Prva zvijezda Čilea Alexis Sanchez je za razliku od sezone u Unitedu, turir odigrao na jednom visokom nivou, na kojem je postigao dva gola.

Ovogodišnja Copa America mu kako zbog rezultata tako i zbog novonastale povrede neće ostati u lijepom sjećanju. On je naime sinoć u 17. minuti bio primoran da napusti teren nakon šepajući nakon što je nezgodno skočio u jednom duelu.

Jo uvijek nije poznat stepen povrede kao i koliko će sjajni napadač provesti vremena van terena, ali je sasvim sigurno da je povreda došla u lošem momentu po njega kada je tek "proigrao". 

Potražite više informacija na temu Premier league:

Novu sezonu engleske Premiershipa Manchester United otvara derbi utakmicom protiv velikog rivala Chelseja 11. augusta na svom Old Traffordu.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi