Šampanjac se hladi: Benzema pogodio za vodstvo Reala!

Kraljevi na odličnom putu

Šampanjac se hladi: Benzema pogodio za vodstvo Reala!

Ukoliko Real Madrid večeras na svom terenu savlada Villarreal, u meču 37., pretposljednjeg kola La Lige, doći će do titule prvaka Španije, bez obzira na rezultat meča Barcelona - Osasuna.

A Kraljevi su sada već na jako dobrom putu.

Igrala se 29. minuta meča na Bernabeuu kada su domaći ukrali loptu, Modrić povukao i poslao pravovremen pas za Benzemu, a Francuz matirao golmana gostiju za 1:0.

Gol Benzeme za 1:0 pomožete pogledati OVDJE.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user1582302321
Ma sudije sigurno guraju Real, jest jest 100%. To mogu samo kantalonci reci, Real igra ubjedljivo najljepsi fudbal. Zizu legenda.
10 4
Nele.
Sampioni!!! HALA MADRID!
10 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti