Sampdorija nudi milion eura Zvezdi za Adžića

Mladi fudbaler odlazi sa Rajko Mitić

Sampdorija nudi milion eura Zvezdi za Adžića

D. Vejo

Iako nije imao željenu minutažu do sada na stadionu Rajko Mitić, mladi vezista Crvene zvezde Luka Adžić zaintrigirao je maštu člana iz Serije A, Sampdorije.

Skauti tima iz Đenove pratili su Adžićeve igre tokom minule sezone Super lige Srbije, a ono što su vidjeli bilo je dovoljno da stupe u pregovore sa srbijanskim vicešampionom.

Sampdorija je spremna da crveno-bijelima ponudi milion eura odmah i tako odvede Adžića sa sobom, iako njemu ugovor sa Beograđanima ističe u decembru mjesecu 2018. godine.

Navodno, čelnici ova dva kluba stupili su u pregovore, te će kroz nekoliko dana biti poznato da li će mladi vezista travnate podloge u Srbiji zamijeniti onim u Italiji.

Zvezdin biser, veoma lako bi mogao napustiti Rajko Mitić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi