Šampion BiH vraća bivšeg igrača?
Plemići traže pojačanja

Arežina na meti Mostaraca

Šampion BiH vraća bivšeg igrača? · Saznajemo

Midhat Šljivak

Prvak Bosne i Hercegovine, ekipa Zrinjskog, već je počela sklapati igrački kadar za narednu sezonu.

Rukovodstvo mostarskog tima godinama unazad radi odličan posao kada su pojačanja u pitanju, a istim tempom planiraju nastaviti i ovog ljeta.

Jedan od onih koji bi moglo doći Pod Bijeli brijeg je i nekadašnji fudbaler ovog tima Filip Arežina. Kako SportSport.ba saznaje, kontakti sa 25-godišnjim veznjakom su uspostavljeni i vrlo lako bi se moglo desiti da Arežina postane novi član Plemića.

Ako se to desi, biće to treći put da Arežina oblači dres mostarskog tima. U prethodna dva navrata je ostavljao jako dobre utiske i u ovom timu se formirao u jednog od najboljih igrača Premijer lige BiH.

Proteklu sezonu 25-godišnji veznjak je proveo u ekipi Mladosti iz Doboja kod Kaknja. Bio je nosioc igre ovog tima, a u 24 odigrana meča postigao je pet golova i upisao je osam asistencija.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Pored Mladosti i Zrinjskog Arežina je u karijeri igrao za poljski Tychy, Rudar Prijedor, Rudeš i Olimpik.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti