Šampion na ispitu kod majstora remija, gradski derbi na Vrbasu

Danas dva meča 6. kola Premijer lige

Šampion na ispitu kod majstora remija, gradski derbi na Vrbasu

A. Čaušević

Dva meča 6. kola Premijer lige bit će odigrana danas, sastat će se Radnik - Sarajevo i Borac - Krupa.

Aktuelni šampion će biti na neugodnom ispitu u Bijeljini. Ekipa Slavka Petrovića je u prvih pet kola remizirala četiri puta i izrastaju u majstore remija.

Vinko Marinović neće moći računati na važne igrače kao što su Šerbečić, Oremuš i Rahmanović, ali njegov tim ipak je favorit u ovom duelu što će morati pokazati i na terenu.

"Evropska utakmica nas je potrošila fizički i psihološki, ali moramo se vratiti i odigrati što kvalitetnije protiv Radnika koja je jako dobra ekipa. Igraju zatvoreno i tvrdo i neće biti nimalo lako. Nama su bodovi neophodni i idemo na pobjedu u ovom meču", rekao je Marinović u najavi susreta.

Najbolje kvote za ovaj meč koji počinje u 18 sati nudi kladionica Mozzart, a svoju opkladu možete ostaviti ovdje.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

U 20:10 na Gradskom stadionu počet će duel Krupe i Borca. Bit će to prvi ovosezonski derbi dva banjalučak kluba i domaćin je veliki favorit. Osokoljen pobjedom protiv Sutjeske u Europa ligi Borac će tražiti i ligaški trijumf protiv povratnika u elitu.

Mozzart kladionica kao favorita u ovom duelu vidi Borac. Kompletnu ponudu za ovaj susret i eventualnu opkladu ostavite ovdje.

Inače, s ova dva meča neće biti kompletirano 6. kolo jer svoj meč trebaju odigrati Željezničar i Zrinjski, termin susreta na Grbavici će biti naknadno određen.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

magistar
Borac pobjeđuje pod svjetlošću novih reflektora. U Bijeljini x2
1 2
pjanke.sa
Idemo jako momci, samo trka i trcanje, nema setanja, niste na Ferhadiju dosli i gol vise da damo i cao druze Slavkoooooo
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi