Samuel Eto'o odabrao momka koji će naslijediti Messija u Barceloni: Klub se treba pobrinuti za njega
Foto - EPA

Kamerunac dao svoje mišljenje

Samuel Eto'o odabrao momka koji će naslijediti Messija u Barceloni: Klub se treba pobrinuti za njega

M. Šljivak

Samuel Eto'o je u dresu Barcelone doživio velike trenutke.

Legendarni Kamerunac je završavao gotovo sve akcije koje su mu legende poput Messija, Ronaldinha, Xavija i Iniesta pripremali i zabio je 130 golova u 199 nastupa za katalonski klub.

Eto'o često spominje Barcelonu, a sada je u jednom od intervjua govorio o eventualnom odlasku Lionela Messija i momku koji bi ga mogao naslijediti.

On vjeruje da će nova velika priča tima sa Camp Noua biti Ansu Fati i da će on preuzeti Messijevu ulogu kada on ode.

"Messijevo vrijeme na Camp Nou još uvijek nije završeno, iako tek treba da potpiše novi ugovor", rekao je Eto'o i nastavio je:

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Vjerujem da je Ansu Fati čovjek za budućnost. Radi zaista nevjerovatne stvari i smatram da bi se klub trebao dobro pobrinuti za njega. Nadam se da će preuzeti ulogu Lionela Messija jednog dana", rekao je kamerunski napadač.

Fati je sa nepunih 17 godina debitovao za prvi tim Barcelone. Ukupno je odigrao 43 utakmice i zabio je 13 golova.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi