Umtiti jutros nije došao na trening Barcelone, a mnogi ostali u čudu kada je objasnio zašto

Čini se da je psihički pao

Umtiti jutros nije došao na trening Barcelone, a mnogi ostali u čudu kada je objasnio zašto

E. Čaušević

Francuski defanzivac Samuel Umtiti odbio je ovog ljeta da napusti Barcelonu.

Katalonski klub je svim silama pokušavao da se riješi Umtitija kojem su čak ponudili sporazumni raskid saradnje kako bi bez obeštećenja mogao da nađe novi klub, ali je on i to odbio.

Umtiti je odlučan da ostane u Barceloni i izbori se za mjesto u ekipi, ali je jasno da će mu to biti itekako teško jer ga je Ronald Koeman još i ranije otpisao.

Barcelona je dobila nekoliko ponuda za Umtitija što je on odbio, a to je naljutilo navijače koji su ga izviždali u pripremnim utakmicama u kojima je nastupao pred početak sezone.

Nakon što je počela sezona Umtiti "grije klupu" i Koeman mu je još jednom dao do znanja da ne računa na njega.

Španski mediji jutros su objavili da se Umtiti čak nije pojavio ni na jutrošnjem treningu i to zbog poprilično nevjerovatnog razloga.

On je javio klubu da neće doći na trening jer se osjeća umorno i da se ne radi o nekoj povredi. Mnogima nije jasno zbog čega je umoran jer nije igrao nikako ove sezone.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Ipak, čini se da je Umtitija "stiglo" sve ono što se dešavalo oko njegovog odlaska iz kluba i da je psihički pao zbog čega se nije pojavio jutros na treningu.

Očito je da je i njemu sada jasno da kod Koemana uopšte neće dobiti šansu za igru bez obzira što se punom parom spremao za ovu sezonu tokom ljetne pauze.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi