„San Paolo ostaje Napolijev dom“

Gradonačelnik Napulja:

„San Paolo ostaje Napolijev dom“

Teme:

Predsjednik Napolija, fudbalskog viceprvaka Italije, Aurelio De Laurentiis, postao je toliko frustriran parkingom oko San Paolo stadiona, da je "zaprijetio" izgradnjom novog koji bi mogao biti udaljen od grada čak i 30-ak kilometara.

„Ukoliko nam grad ne proda stadion i da nam dozvolu za proširenjem parking-mjesta oko njega, 2. jaunara iduće godine počinjemo s izgradnjom stadiona u Caserti“, rekao je De Laurentiis. 

Gradonačelnik Napulja, Luigi de Magistris, sastat će se u skorijoj budućnosti s predsjednikom kluba i udovoljiti mu što se rekonstrukcije stadiona i parkinga tiče. Pritom je De Magistris naglasio da će San Paolo ostati Napolijev dom. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.