Sana 2014 Sanski Most prvak grupe Jug

Četiri pobjede i dva poraza

Sana 2014 Sanski Most prvak grupe Jug

S. Mlaćo

U takmičenju Druge ženske lige Federacije BiH grupa "Jug" prvak jesenjeg dijela prvenstva je ŽFNK "Sana 2014" Sanski Most.

ŽFNK "Sana 2014" Sanski Most, klub koji se od takmičarske sezone 2017/2018 aktivno takmiči u zvaničnim takmičenjima NS Federacije BiH u prvom dijelu sezone na šest utakmica upisao je četiri pobjede i ubilježio dva poraza osvojivši 12 bodova uz gol razliku 12:4.

 Zahvaljujući boljoj gol razlici u odnosu na drugoplasiranu ekipu ŽNK "Brotnjo" Čitluk, klub iz Sanskog Mosta osvojio je titulu jesenjeg dijela prvenstva. 

 ŽNK "Brotnjo" iz Čitluka, također ima osvojenih 12 bodova ali uz gol razliku 11:7, a prati ih ŽNK "Troglav 1918" Livno koji je na trećoj poziciji sa 10 osvojenih bodova. 

 Posljednjeplasirani ŽNK "Sloga" Ljubuški ima jedan osvojeni bod. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi