Sanchez nesretan u Unitedu: "Često jede sam u kantini"

Pokajao se zbog transfera?

Sanchez nesretan u Unitedu: "Često jede sam u kantini"

Alexis Sanchez stigao je ove zime u Manchester United kao veliko pojačanje, međutim ono što je dosad pokazao na Old Traffordu ne zadovoljava navijače engleskog tima.

Na šest prvenstvenih utakmica Čileanac je postigao samo jedan pogodak, dok je posljednji meč u FA Cupu odgledao s klupe za rezervne igrače, pa stoga i ne čude medijska nagađanja kako je u novom klubu nesretan.

Priču o "izgubljenom" Sanchezu plasirao je i britanski Daily Mail navodeći kako ovaj 29-godišnji napadač ozbiljno razmišlja o tome je li pogriješio što je Arsenal zamijenio Manchester Unitedom.

"Sanchez izgleda kao umoran i razočaran čovjek. Nesretan je i to se vidi. Često jede u kantini potpuno sam. Kažu da ozbiljno razmišlja o tome je li pogriješio što je došao ovdje", tvrdi neimenovani izvor iz Uniteda za Daily Mail, uz dodatak:

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Alexis izgleda kao neko ko ne želi biti tu gdje jest. U cijeloj ovoj stvari on izgleda kao izgubljen dječak. Isto, potpuno je isto bilo s Angelom Di Marijom", navodi izvor.

U svojoj kolumni na račun Čileanca se nedavno našalio i nekadašnji engleski reprezentativac Alan Shearer, napisavši, između ostalog, da je Manchester United kupio Sanchezovog brata blizanca.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi