Sanchezov transfer bi mogao razočarati navijače Arsenala

Ide li u United?

Sanchezov transfer bi mogao razočarati navijače Arsenala

Edmir Škorić

Čileanski reprezentativac Alexis Sanchez traži novi klub nakon što je odlučio da napusti Arsenal.

Sanchez se nakon meča s Liverpoolom posvađao sa saigračima, pa je napustio trening i poručio upravi kluba da želi da mijenja sredinu. 

U klubu su se pomirili s činjenicom da gube Sancheza, a on već traži novi angažman i nekoliko klubova se zanima za njegov potpis.

PSG je među najzainteresovanijim, tu je i Juve, koji mu također može dati dobru platu, a prema posljednjim informacijama, interesantan je i Manchester Unitedu.

Jose Mourinho obožava 28-godišnjeg napadača i želi ga u svom timu, te je spreman da ga otme konkurentu. Ne bi bilo prvi put da neka zvijezda Arsenala ode u Manchester United.

Potražite više informacija na temu Premier league:

U novije vrijeme možemo izdvojiti Robina van Persieja, koji je dres Arsenala zamijenio dresom Uniteda. Vidjet ćemo hoće li Sanchez njegovim stopama.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi