Sane: Sretan sam što ću igrati za City

Njemački fudbaler izabrao broj u novom klubu

Sane: Sretan sam što ću igrati za City

Endin Čaušević

Mladi njemački fudbaler Leroy Sane danas je zvanično potpisao ugovor s Manchester Cityjem.

Sane je svojim sjajnim igrama u dresu Schalkea privukao interes mnogih ekipa, ali je imao samo jednu želju. A to je da u budućnosti radi s Pepom Guardiolom, te da igra sa Sergijem Aguerom. Sane je u City stigao za 37 miliona funti.

"Zaista se osjećam sjajno. Sretan sam što sam ovdje i što ću imati priliku da igram za ovaj klub. Jedan od razloga zbog kojih sam došao je i Pep Guardiola. On me nagovorio da dođem jer znam da ovdje mogu da napredujem. Mogu naučiti mnogo od njega i postati kompletniji igrač", rekao je Sane.

Sane je danas upoznao nekoliko svojih saigrača, a nakon toga izabrao je broj koji će nositi na leđima. Ovaj mladi njemački reprezentativac u Cityju je zadužio dres s brojem 19.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti