Sanel Jahić produžio ugovor sa Grasshoppersom

Ostaje Skakavac

Sanel Jahić produžio ugovor sa Grasshoppersom

Bivši reprezentativac Bosne i Hercegovine Sanel Jahić produžio je ugovor sa švicarskim prvoligašem Grasshoppersom na još dvije godine.

Jahić je u redove Skakavaca dospio zimus iz škotskog St. Johnnstonea, a svojim igrama u proljetnom dijelu sezone natjerao je čelnike kluba da mu ponude produženje ugovora na još dvije godine.

Grasshoppers će po svemu sudeći sezonu završiti na drugom mjestu Super lige Švicarske, odmah iz vjerovatno novog šampiona Basela.

Jahić je u svojoj karijeri nastupao i za Sochaux, Željezničar, Las Palmas, Meridu, Aris, AEK, APEOL, Karabukspor, te za St. Johnnstone.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.