Sanel Jahić prozvao Slavka Petrovića nakon derbija

Porukom na Facebooku

Sanel Jahić prozvao Slavka Petrovića nakon derbija

Iskusni fudbaler Željezničara Sanel Jahić, kojeg je Slavko Petrović suspendovao i procijenio da mu nije potreban, oglasio se putem Facebooka nakon poraza Plavih u derbiju.

Željezničar je minimalnim porazom od Sarajeva (1:0) gotovo sigurno ostao bez šampionske titule, a Jahić je odmah po završetku utakmice prozvao Petrovića i poručio:

"Rekao sam ti odmah u trenutku kad ćeš me otjerati da treniram sa juniorima da ćeš me se sjetiti kad su važne utakmice i pod pritiskom, da će trebati iskustvo... Nažalost, nisi me poslušao! Pogotovo da sam doktor za ovu smiješnu ligu koju sam davno prevazišao. Nažalost, najteže je igračima. Glavu gore, zaslužili ste sve najbolje", napisao je Sanel Jahić.

Podsjetimo, Jahić se u Željezničar vratio pred početak ove sezone i povremeno je dobijao priliku kod tadašnjeg trenera Miloša Kostića, iako je često bio povrijeđen. Dolaskom Slavka Petrovića na klupu Plavih, Jahić je izgubio svoje mjesto zbog toga što je, navodno, "kontinuirano kršio klupsku disciplinu" i u novembru 2016. godine prebačen je u juniorski tim.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Jahić je član FK Željezničar s kojim ja nemam nikakve planove. On nije u našim planovima i ne igra nikakvu ulogu", kasnije je poručio Petrović. 

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi