Sanela Knezović na vratima Podgoričanki
Povratak na mjesto stare slave

Budućnost se pojačala

Sanela Knezović na vratima Podgoričanki

Adnan Beganović

Sanela Knezović, golman ženske rukometne reprezentacije Hrvatske, potpisala je ugovor sa učesnikom Lige prvaka, podgoričkom Budućnosti.

Sanela Knezović, rođena Mostarka, ponovo se nakon dvije godine vraća u Budućnost, klub sa kojim je osvojila Kup kupova u 2006. godini.

Ova sjajna golmanica raskinula je ugovor sa mađarskim Dunaferrom u kojem je prema njenim rijećima provela dvije nezaboravne godine.

Svoju bogatu karijeru Sanela Knezović počela je u rodnom Mostaru, da bi je ratni vihor koji je zahvatio našu zemlju odveo u Hrvatsku gdje potpisuje ugovor sa Podravkom. Nakon nekoliko sezona provedenih u Hrvatskoj seli se u Budućnost gdje provodi dvije godine. Iz Budućnosti, Sanela, odlazi u mađarski Dunafer, da bi danas ponovo potpisala ugovor sa Podgoričankama.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.