Ponuda spremna, čeka se odgovor: Saničanin se pridružuje saigraču iz reprezentacije?

Rumunjski klub se oglasio

Ponuda spremna, čeka se odgovor: Saničanin se pridružuje saigraču iz reprezentacije?

H. Zilić

Fudbalski reprezentativac Bosne i Hercegovine Siniša Saničanin u finišu zimskog transfer roka mogao bi promijeniti klub.

Prema pisanjima rumunjskog Prosporta, Saničanin je velika želja Universitatee iz Craovie za koju nastupa još jedan bh. reprezentativac, Elvir Koljić.

Rumunji su već uspostavili kontakte sa Saničaninom i agentima, te FK Vojvodina za koji trenutno nastupa naš reprezentativac, ali ima jedna prepreka. Menadžeri navodno čekaju konkretnu ponudu Besiktasa i Galatasaraya, koji su također pratili Saničanina, ali još se nisu zvanično ubacili u utrku.

S druge strane rumunjski klub je izašao sa zvaničnom ponudom od 1,5 miliona eura plus bonusi.

U Craioviji se nadaju da bi Saničanin mogao potpisati za njihov tim naredne sedmice. Klub ne gubi nadu da bi se sa FCSB i Clujom do kraja sezone mogao boriti i za titulu prvaka Rumunije. Na zimsku pauzu su otišli kao trećeplasirani sa osam bodova manje od lidera FCSB.

Top Komentari

TesanjskiBrnjo
Dzaba ga Bajovic gura onoliko, nekvalitet se osjeti na kilometar, momak je s loptom na vi, pliva u odbrani i greskama casti protivnike. Smijesan stoper.
3 5
2323
Koji 1.5.miliona.O cemu pricas i pises majstore zvani novinar...On moze potpisati vec ugovor s novim klubom jer mu u junu istice a ima klauzulu na 250.000.e ako neko plati ...Dajte se malo informisite prije pisanja...
4 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti