Saničanin sve bliže transferu u Bešiktaš

Turski klub želi bh. reprezentativca

Saničanin sve bliže transferu u Bešiktaš

E. Škorić

Turski velikan Bešiktaš namjerava kupiti bh. reprezentativca Sinišu Sančinanina, koji igra u Vojvodini.

Prema pisanju turskih medija, Saničanin ima ugovor s Novosađanima do kraja sezone, a u ugovoru i klauzulu od 250.000 eura, što je navodno turski velikan spreman da plati.

Vojvodina, koja nije baš u najboljoj financijskoj situaciji, spremna je svakako za taj iznos pustiti jednog od svojih najboljih igrača. Turski mediji tvrde da bh. reprezntativac traži 500.000 eura po sezoni i to je klub spreman da mu plati.

Po svemu sudeći, 25-godišnji štoper će u narednim danima put Istanbula i BiH će dobiti još jednog reprezentativca koji igra u Turskoj, gdje godinama nastupa veliki broj naših nogometaša.

Promo

Top Komentari

aleminhoze14
Na kraju ce zavrsit u erzumusporu, igrat ce drugu ligu turske i nece ga nikad vise pozvat u reprezentaciju. Samo kazem.
6 2
Penderinos
Ljetos ga htio Sporting, bolje da se nekako njih domogao
1 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi