Saničanin: Postoji kontakt s Borcem, oko Zvezde ništa novo

Fudbaler Mladosti iz Lučana za SportSport.ba

Saničanin: Postoji kontakt s Borcem, oko Zvezde ništa novo

D. Vejo

Bivši mladi bh. reprezentativac Siniša Saničanin ovog je ljeta privukao interesovanje mnogih klubova.

Ovaj 22-godišnji Prijedorčanin trenutno brani boje ekipe Mladosti iz Lučana, s kojom je osigurao kvalifikacije za Ligu Evrope.

No, svojim igrama minule sezone, zagolicao je maštu najtrofejnijeg kluba u Srbiji, Crvene zvezde čiji su čelnici Saničanina stavili na listu želja.

Nedugo zatim, u trku za perspektivnog defanzivca uključio se i banjalučki Borac, čije je boje Siniša branio do početka prošle godine kada je krenuo u superligašku avanturu.
 
"Postoji kontakt sa Borcem iz Banja Luke. Za sada smo samo razgovarali i sve je ostalo na tome, vidjećemo šta će se dogoditi u narednom periodu. Što se tiče Zvezde, ništa novo. Takođe je ostalo na interesovanju", izjavio je za SportSport.ba fudbaler Mladosti iz Lučana, Siniša Saničanin.

Saničanin je u prošlosti nosio dres banjalučkog Borca ali i Rudara iz Prijedora kluba u kojem je ponikao.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi