Sanjin Lelić napustio FK Sarajevo, gdje će nastaviti karijeru?

U bordo dresu se nije naigrao

Sanjin Lelić napustio FK Sarajevo, gdje će nastaviti karijeru?

Mladi bh. fudbaler Sanjin Lelić više nije fudbaler FK Sarajevo, pošto je njegov ugovor sa šampionom BiH istekao po okončanju minule sezone i neće biti produžen.

Ovaj 22-godišnji krilni fudbaler je u Sarajevo stigao na zimu 2017. godine nakon odlične epizode u Olimpiku.

Ipak, u Sarajevu nikada nije dobio pravu šansu, a posljednju polusezonu je proveo na posudbi u Čeliku.

Nije se naigrao posljednjih godina Lelić u BiH, ali bi ovaj brzonogi fudbaler mogao karijeru nastaviti u inostranstvu.

Naime, pojavile su se glasine da za Lelića, koji je trenutno slobodan igrač, postoji interes neimenovanog kluba iz švicarske druge lige, te kluba iz Češke.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Naravno, nije isključeno da ovaj Sarajlija i naredne sezone bude član nekog bh. tima, ali je realna opcija i odlazak u inostranstvo.

Inače, Lelić je osim Olimpika i Sarajeva svojevremeno bio član mlade ekipe zagrebačkog Dinama, te član omladinskih pogona njemačkih klubova - Bayerna, Munchena 1860 i Ingolstadta. Također, ovaj sada već bivši fudbaler Sarajeva, je nekadašnji kadetski i juniorski reprezentativac BiH.

Top Komentari

damke
nargilas
8 0
Aldin Neki
Pa se opet nekada zaleti u Sarajevo kao što si se početkom 2017. godine zaletio iz Olimpika u isti.
0 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi