Sanjin Prcić dolazi na posudbu u Torino?

Tvrde italijanski mediji

Sanjin Prcić dolazi na posudbu u Torino?

Sanjin Prcić, bh. reprezentativac i igrač francuskog prvoligaša Rennesa, mogao bi u ovom prijelaznom roku promijeniti sredinu. 

Pod palicom trenera Philippea Montaniera naš reprezentativac se prošle sezone nije mnogo naigrao, a kao nova destinacija u njegovoj karijeri spominje se italijanski Torino.

Ugledni Sky Sports je objavio informaciju da su predstavnici obje momčadi početkom mjeseca obavili razgovore i navodno Torino će posuditi Prcića do kraja naredne sezone. 

Podsjećamo, Prcić je tokom prve sezone u Rennesu bio u drugom planu, a zahvaljujući maloj minutaži nije konkurisao ni za meč reprezentacije protiv Izraela. Prije dolaska u Rennes nastupao je za Sochaux. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.