16

Komentari (16)

ramiro
A za početak ne možemo mi nikoga dobiti. Zaboravite taj pristup. Imate druge.
ramiro
A Gojak ili neko dr. A ko će Džeku zamijeniti kada ode. Nemamo napadača približne kvalitete i te visine. Dosad da su se z........i naši treneri su mogli bar jednog takvog profilisati. Za šta služi glava. A i ostali su krenuli u kuršlus. Pogledajte Demirovića šta je promašio. Nije to tragedija, al otkako je u Frajburgu biva s vremenom utušen. Nije trenutno u boljoj situaciji ni Prevljak, a ni Koljic kojem su igrači u Rumuniji dvaput lomili noge.
ramiro
user1631535998
TRENUTNO SADA KAKVA JE SITUACIJA BOLJE DA SI REKO MI KAKVI SMO OD SVAKOM MOZEMO IZGUBIT TO JE REALNIJE AL DACE BOG BICE BOLJE
Halland
Tako je Sanjine,odlican igrac i uz njega,Miralema i kurnica imamo atomski vezni red koji je u rangu sa Hrvatskom
Gagi97
Možemo svakog - nećemo nikog.
Asam85
Možemo, ali nećemo. Mogli smo biti i u Kataru na SP-u, ali tamo nas nema. Mogli smo biti prvaci svijeta ali nismo. Zaključak, želje su jedno, a realnost i mogućnost nešto sasvim drugo.
user1643057468
Besicu svaka cast ali lik vise ne igra nego sto igra. A odigro je najmanje 50 utakmica gola nikad nije dao. Pa ne znam stvarno . Ne mrzim covjeka ali realno govorim . Bolje zovnuti neko djete od 18godina neka ga na klupi. Ev sad ce neko reci nemora dat go al to pokazuje njegov karakter. Jbg mozes bit stoper i zabit ga. Odigras 50+ tekmi i nista.
Beclija90
Hajd bogati ne dipr… makelele u 72 utakmice za francuze nije dao ni jedan gol - znaci nevalja jel? I nemoj sam sebi davat likeove, sramota
Lyon
Kakve veze ima Besic?
user1643057468
Pa druze sta ce Makalele golove davat kad oni prolaze svake kvalifikacije. Tebi treba go za prolaz logicno je da ga odbranbeni zabije kad nemoze napad.
user1643057468
Ma onako ja. Nemogu gledat vise ovu repku kad igraca sad vracaju sad otpisu. Prcic je za njega igracina. Naravno ovo je moje misljenje a Besicu svaka cast za pruzeno u repki.
MaDaj
HAHAHAHAHAH ja mislim I zadnjih 30 utakmica smo pobijedili 3 i to kipar Lihtenštajn i slične
saju701
Sve se moze kad se hoce ali mi bas ne mozemo.
Sida
Nekad smo mogli, vise se i ne sjecam koga smo zadnjeg pobijedili
Hammers
Bolje receno mozemo od svakoga i izgubiti.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.