Sanjin Prcić postigao dogovor sa Torinom

Tvrde italijanski mediji

Sanjin Prcić postigao dogovor sa Torinom

Bh. reprezentativac Sanjin Prcić nije konkurisao za meč Rennesa ni u trećem kolu francuske Ligue 1. 

Ovaj 21-godišnji vezni nogometaš nije u planovima trenera Philippea Montaniera za novu sezonu i gotovo sigurno će napustiti Rennes, a prema pisanju italijanske štampe, karijeru će nastaviti u Torinu.

Navodno, Rennes i Torino su postigli dogovor prema kojem Prcić dolazi na posudbu, uz pravo otkupa ugovora na kraju sezone i do konačne realizacije transfera preostalo je da Stevanović iz Torina preseli u Speziju. 

Srbijanski internacionalac ugovor sa drugoligašem će potpisati u narednim satima, tako da će Prcić nakon nakon Džeke, Pjanića, Lulića i Zukanovića postati peti Zmaj u Seriji A.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.