Navijač utrčao na teren i učio golmana kako da brani, pa dobio ovacije s tribina

Nevjerovatne scene stižu iz Brazila

Navijač utrčao na teren i učio golmana kako da brani, pa dobio ovacije s tribina

Endin Čaušević

Fudbaleri brazilskog niželigaša Santa Cruza jučer su na svom terenu poraženi od ekipe ASA sa 2:1.

Utakmica četvrtog ranga brazilskog fudbala našla se u centru pažnje fudbalske javnosti zbog nevjerovatne scene koju smo vidjeli na kraju.

Santa Cruz je pred svojim navijačima poražen sa 2:1, a pobjedi ekipi ASA donio je Gaucho golom u 87. minuti.

Nakon što je sudija svirao kraj jedan od navijača domaćeg tima utrčao je na teren i otišao je do golmana Santa Cruza.

On se bacio ispred njega i pokazivao mu je kako se brani jer je očito bio itekako nezadovoljan partijom golmana ekipe za koju navija.

Navijač je napravio nekoliko parada na terenu što je oduševilo navijače na stadionu, ali ne i golmana Santa Cruza koji je odlučio da odmah ode u svlačionicu. Na kraju je policija izvela ovog navijača sa stadiona, a on je postao hit na društvenim mrežama.

Top Komentari

Hix
Više navijača nego kod nas u najvišem rangu hahah
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi