Santos: Nadam se da ovo nije bio posljednji meč Ronalda u dresu Portugala

Očekuje ga i u septembru

Santos: Nadam se da ovo nije bio posljednji meč Ronalda u dresu Portugala

Edmir Škorić

Portugalski menadžer Fernando Santos je rekao da se nada kako će Cristiano Ronaldo nastaviti igrati za nacionalni tim.

Ronaldov Portugal je večeras poražen od Urugvaja s 2:1 i za 33-godišnjaka bi ovo možda mogao da bude posljednji meč u dresu nacionalnog tima. Međutim, selektor Santos nada se da to neće biti slučaj.

"Cristiano još uvijek ima puno da da nogometu, ali i Portugalu. U septembru je Liga nacija, nadamo se da će Ronaldo biti s nama, kako bi pomogao ostalim igračima da napreduju", kazao je Santos.

Ronaldo nikada nije dao gol u nokaut fazi Svjetskog prvenstva, mada je u Rusiji u grupnoj fazi postigao četiri gola.

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

Što se same utakmice Portugala i Urugvaja tiče, Santos smatra da rezultat nije pravedan.

"Nije fer rezultat. Urugvaj je iskoristio dvije šanse i to je to. U nastavku smo bili dominantniji, ali nismo uspjeli zabiti za 2:2 i ja sam jako tužan što smo ispali", istakao je Santos.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi