Novi preokret: Santos, ipak, potpisuje za Bodo Glimt?

Transfer saga

Novi preokret: Santos, ipak, potpisuje za Bodo Glimt?

Adnan Beganović

Brazilski ofanzivni fudbaler koji je u prošloj sezoni nastupao za Željezničar, ipak će prema posljednjim informacijama nastaviti karijeru u Norveškoj, odnosno potpisat će ugovor sa Bodo Glimtom.

Clarismario Rodrigues Santos, na kraju će ipak postati novo fudbaler norveškog kluba Bodo Glimt.

Jedan od najboljih fudbalrera Premijer lige Bosne i Hercegovine u prošloj sezoni, brailski ofanzivac Santos, još uvijek je bez kluba, no čini se da će saga oko njegovog transfera u Bodo Glimt sutra biti završena.

Naime, prije nekoliko dana norveški mediji su objavili da je Santos doputovao u Norvešku te da će nakon liječničkih pregleda staviti potpis na ugovor sa Bodo Glimtom.

Međutim, juče su iz Norveške stigle informacije da je transfer propao, odnosno da sada već bivši fudbaaler Željezničara neće potpisati ugovor sa pomenutim norveškim klubom.

Oglasi

No, jutros ponovo preokret, odnosno kako SportSport.banezvanično saznaje, Santos će na kraju ipak staviti potpis na ugovor i sutra će se pridružiti svojim novim saigračima.

Dodajmo i da je prije nego što je otputovao za Norvešku na liječničke preglede Santos na svome stolu imao nekoliko ponuda od kojih je najkonkretnija bila ona od mađarskog Debrecena.

Santos je u prošloj sezoni igrački eksplodirao. Za Željezničar je odigrao 30 utakmica u svim takmičenjima na kojima je postigao osam pogodaka uz četiri asistencije.

Dobrim igrama je privukao pažnju na sebe, a kako mu je istekao ugovor sa Željezničarem, pa nije iznenađujuće što je interes za njegovim uslugama pokazalo nekoliko klubova.

Top Komentari

RollingBlunt
**** li vas Santos i njegovi menageri sto vam salju info.. do sqda su ga trebali kupiti : Sarajego, Dibamo, Bodo, pa opet Bodo, Debrecen, bilo je jos jlubova.. ajde malo skontajte sta pisete , i manite se njegovih menagera propalica, pokusavaju ga prodati preko vasih objava
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi