Santos se oglasio: Nema ponuda za Gansa

Svi žele brazilskog dragulja, ali ponuda nema

Santos se oglasio: Nema ponuda za Gansa

Edmir Škorić
Teme:

Iz redova brazilskog prvoligaša Santosa još su jednom potvrdili kako "nema nikakve ponude od Milana za Gansa" te kako "nemaju namjeru prodati svog nogometaša".

Brazilac  se već neko vrijeme kroz medije pojavljuje kao veliko pojačanje Milana, ali i nekih drugih evropskih klubova.

Sjajni brazilski dragulj već nastupa za A selekciju, pa i nije čudo što na adresu Santosa stižu razne ponude, bar ako je suditi prema napisima medija. No, iz Santosa poručuju da nema ponude od strane Milana.

"Santos nema ništa za reći glede špekulacija. To je zato što nemamo namjeru prodati Gansa i nismo primili nikakvu ponudu od Milana ili bilo kojeg drugog kluba koji je nedavno povezivan s našim igračem", kazao je sportski direktor Santosa Pedro Luis Nunes Conceicao u razgovoru za O Globo.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.