Santos: U Juventusu kao kod kuće
Santos:još jedan Brazilac u Juventusu

Andre Santos o ponudama

Santos: U Juventusu kao kod kuće

Andre Santos je dao svoj prvi intervju nakon povratka u Brazil s Kupa konfederacija, u kojem je izjavio da je zadovoljan ponudama velikih klubova, te da bi vrlo rado došao igrati u Evropu.

Andre Santos je odličnim igrama na tek završenom Kupu konfederacija u dresu Brazila skrenuo pažnju mnogih velikih klubova na sebe, a posebno su zagrijani Juventus i Milan. Santos je rekao da ne bi mislio dvaput kad bi dobio zvaničnu ponudu Juventusa, i kad bi odluka zavisila isključivo od njega.

"Juventus? Za mene je to sjajna vijest, uvijek sam sanjao o igranju u Evropi u nekom velikom klubu. Juventus je jedan od najboljih klubova na svijetu, a znam da su također zainteresirani za mog prijatelja Dentinha i bio bi pravi užitak igrati s njim u dresu Juventusa" rekao je Santos Tuttosportu na pitanje šta misli o zanimanju Stare dame za njegove usluge.

26-godišnji lijevi bočni Corinthiansa se osvrnuo i na svoje moguće buduće kolege rekavši "osjećao bih se kao kod kuće, u društvu mojih zemljaka Amauria i Diega za kojeg mi je Robinho uvijek govorio da je jedan od naših najboljih igrača".

Pored Santosa Juventus je na poziciji lijevog beka zainteresiran još za dvojicu Italijana, Andreu Dossenu iz Liverpoola i Fabia Grossa iz Lyona, ali bi Brazilac bio najbolje rješenje, s obzirom da je mlađi od svojih konkurenata.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.