Santos želi Robinha za 100. rođendan

Santos želi Robinha za 100. rođendan

Luis Alvaro de Oliveira Ribeiro, predsjednik Santosa, otkrio je da za proslavu 100. godišnjice kluba želi dovesti svog bivšeg napadača, Robinha.

Brazilski divovi slave 100. rođendan 12. aprila 2012. godine i glavni cilj im je vraćanje Robinha, za što napadač Milana nema ništa protiv.

"Produživanje ugovora sa Milanom je jedna od stvari koja nas može spriječiti u našim namjerama. Milan neće biti na gubitku, jer Robinho može još dugo igrati. Bit će teško, ali ne i nemoguće", rekao je Ribeiro.

"Mislima smo usmjereni na Svjetsko prvenstvo u decembru, a onda ćemo pokušati ostvariti ovaj cilj. Pitao sam Robinha kada će se vratiti, a on mi je rekao da, ako je do njega, bit će tu za godišnjicu. Naravno, nije sve na meni i njemu, dopuštenje Milana je bitno", dodao je predsjednik Santosa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti