Santos želi vratiti Robinha u Brazil

Robinho se vraća u Brazil?

Santos želi vratiti Robinha u Brazil

Teme:

Podpredsjednik brazilskog Santosa, Odilio Rodrigez potvrdio je u izjavi za tamošnje medije da će klub na čijem je čelu na ljeto kontaktirati zvijezdu Milana, Robinha s namjerom da ga vrate u domovinu.

Robinho je karijeru započeo upravo u Santosu, a o njegovom eventualnom povratku u Brazil pisalo se i tokom zimskog prijelaznog roka.

"Ponovo ćemo razgovarati kada dođe vrijeme za to. Pratimo nekoliko igrača, ali još nismo započeli pregovore sa nekim od njih", izjavio je Rodrigez, te najavio da će se Santos itekako pojačati u narednom prijelaznom roku.

Robinho je u Milan došao 2010. godine iz Santosa, a prethodno je igrao za Manchester City i Real iz Madrida.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.