Šapina: Bit će nam zadovoljstvo igrati protiv Željezničara

Šef struke Metalleghea za SportSport.ba

Šapina: Bit će nam zadovoljstvo igrati protiv Željezničara

S. Mlaćo

Kuglice su danas u okviru šesnaestine finala Kupa BiH spojile Metalleghe BSI i Željezničar.

 U Jajcu su sretni što će imati priliku igrati protiv jednog od najvećih bh. timova, ali priznaju da se neće lako predati.

"To je za nas dobro da nam dođe tako veliki klub. Bit će nam zadovoljstvo igrati protiv Željezničara. Dat ćemo sve od sebe da pobijedimo Želju", kazao je šef struke Jajčana Jajčana Romeo Šapina.

Očekuje se da će naredne srijede stadion Mračaj u Jajcu biti dobro ispunjen. Željo u Srednjobosanskom kantonu imali veliki broj simpatizera, ali i Jajčani će sigurno doći u velikom broju kako bi podržali svoje ljubimce.

"Igračima će to biti dodatni motiv. Dosta ih je igralo za Željezničar, neki prošli školu nogometa tog kluba. Što se tiče navijača, pozivam ih da dođu u što većem broju", dodao je Šapina.

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

Metalleghe BSI ove sezone igra Prvu ligu Federacije BiH, a sa Žejezničarom su se sastajali prošle sezone u Premijer ligi BiH.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi