Sapunica oko Neymara je gotova, pitanje je kako će sve to sada da podnese Brazilac

Ostaje u PSG-u

Sapunica oko Neymara je gotova, pitanje je kako će sve to sada da podnese Brazilac

Edmir Škorić

Čini se da je sve gotovo i da će nakon svega Neymar ostati PSG-ov.

Dugo su se mediji u Španiji i Francuskoj bavili "slučajem Neymar", ali i pored svega, velike želje i Brazilca i Barcelone, ništa od transfera u Kataloniju, iz koje je u PSG došao prije dvije godine za 222 miliona eura.

Naravno, pitanje je samo koliko će se to odraziti na igre Neymara u narednoj sezoni, ali definitivno neće biti motivisan.

PSG nije odustajao od svojih zahtjeva, Barca nije mogla da prihvati uslove Francuza, prije svega jer nije mogla ni nagovoriti neke svoje igrače da uz dio transfera budu prebačeni u francusku prijestolnicu.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Prelazni rok traje do sutra u ponoć i ukoliko se nešto značajnije ne promijeni, Neymar će morati da ostane u PSG-u najmanje do januara naredne godine.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi