Šaraba pogodio za tri boda

Leotar na Policama bolji od Širokog

Šaraba pogodio za tri boda

Zdravko Šaraba pogodio je gol Širokog Brijega pred sami kraj utakmice, te tako donio vrijednu pobjedu (1:0) svom Leotaru na Policama.

Leotar je krenuo od prvog sudijskog zvižduka prilično agresivno ka golu golmana Širokog Dejana Bandovića, što se moglo isplatiti već u devetoj minuti, kada je sudija dosudio najstrožu kaznu u korsit Trebinjaca. Loptu je namjestio Rajović, ali nije bio precizan, pa je i rezultat ostao nepromijenjen.

Do kraja susreta domaći su uglavnom bili opasniji, te su držali više loptu u svojim nogama i imali više prilika.

Rezultat se međutim nije mijenjao sve do pred kraj utakmice i onda kada su svi mislili da će ovaj susret završiti neriješeno, Zdravko Šaraba pogodio je mrežu bandovića u pretposljednjoj minuti utakmice, za pobjedu Trebinjaca.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.