Sarajevo bez dvojice u Bijeljini, Široki oslabljen, nedostajat će i važne karike Veležu i Zrinjskom

Ko propušta naredno kolo?

Sarajevo bez dvojice u Bijeljini, Široki oslabljen, nedostajat će i važne karike Veležu i Zrinjskom

E. Škorić

Nekoliko igrača propustiće naredno kolo zbog akumuliranih žutih kartona.

FK Sarajevo će nakon uvjerljive pobjede nad Širokim gostovati u Bijeljini, a bordo tim će u duelu s Radnikom biti oslabljen jer zbog žutih kartona pravo nastupa nemaju Amar Rahmanović i Nebojša Gavrić.

Muharem Čivić propustit će duel Širokog i Veleža, dok će Zvijezda 09 u narednom kolu biti lišena usluga Fedora Predragovića, a Ivan Čurjurić također odmara naredno kolo.

Široki Brijeg u duel s Veležom ulazi bez Ante Hrkaća i Branmira Cipetića.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Inače, treba naglasiti da se sutra igraju preostala dva meča ovog kola, a sastaju se Borac- Radnik te Željezničar - Čelik.o

Srđan Stanić, Mladen Veselinović, Semir Štilić i Enes Sipović u opasnosti su da će dobiti žuti karton zbog kojeg bi zaradili suspenziju za naredno kolo.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi