Sarajevo bez podrške na Pecari

Navijači i Uprava bordo kluba ne idu u Široki

Sarajevo bez podrške na Pecari

Adnan Beganović

Sutra će u Širokom Brijegu u okviru revanš susreta četvrtfinala kupa Bosne i Hercegovine gostovati Sarajevo, a fudbaleri bordo momčadi biće na Pecari bez podrške svojih vjernih navijača.

Naime, prije nekoliko trenutaka čelnim ljudima Širokog Brijega iz Sarajeva su javili da neće biti organiziranog dolaska navijača, a čak neće biti dolaska ni članova Upravnog odbora bordo momčadi.

"Upravo su nas zvali iz Sarajeva kako bi nas obavijestili da organiziranog dolaska navijača neće biti. Također su nas obavijestili da niko iz Uprave kluba neće prisustvovati sutrašnjoj utakmici, odnosno osim igrača i stručnog štaba na Pecari sutra neće biti gostiju iz Sarajeva", rekao je za SportSport.ba sekretar Širokog Brijega Dado Soldo.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.