Sarajevo bez Šišića u vječitom derbiju

Povreda ramena

Sarajevo bez Šišića u vječitom derbiju

E. Čaušević

Fudbaleri Sarajeva proteklog vikenda remizirali su na domaćem terenu protiv GOŠK-a (1:1) u okviru 4. kola Premijer lige BiH.

Sarajevo je bilo veliki favorit u ovoj utakmici, ali je GOŠK uspio da priredi iznenađenje i osvoji bod na koševu. Za bordo tim ovo je bio još jedan kiks u ovoj sezoni što navijači nisu baš prihvatili na najbolji način.

Igrači bordo kluba u narednom kolu igra veliki gradski derbi protiv Željezničara, a utakmica se igra u srijedu na Grbavici. Prema svemu sudeći Husref Musemić u ovoj utakmici neće moći računati na Aladina Šišića koji je u jako dobroj formi na početku ove sezone.

Šišić je zadobio povredu ramena na utakmici protiv GOŠK-a i kako sada stvari stoje neće stići da se oporavi do utakmice protiv Željezničara što će biti sigurno udarac za ekipu Husrefa Musemića.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Plavi orkestar
Kako igra to je pojacanje za pitare.
11 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije