Dudić: Zločin je igrati u pet sati po ovakvom vremenu

Trener Sarajeva nakon velike pobjede

Dudić: Zločin je igrati u pet sati po ovakvom vremenu

Endin Čaušević

Sarajevo je danas u derbiju u gostima pobijedilo Borac sa 3:1.

U meču drugog kola Premijer lige Bosne i Hercegovine u Novom Gradu bordo klub je uspio da slavi sa 3:1 u velikom derbiju i dođe do pobjede.

Svoj debi na klupi Sarajeva zvanično je upisao i Feđa Dudić koji je dao svoj komentar nakon ove utakmice.

Dudić je sretan zbog pobjede svog tima u velikom derbiju, ali je kritikovao žestoko što se utakmica igrala od 17 sati po velikoj vrućini.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Prije svega čestitam momcima, odigrati meč u 17 sati, evo mi smo pobijedili i da nismo rekao bih da je zločin igrati u pet sati po ovom vremenu. Rekao sam u najavi da će Sarajevo doći da igra danas i igralo je. Iako smo primili taj gol iz tog nesporazuma nismo odustali, nastavili smo igrati i te neke greške golmana Borca smo iskoristili i slavili. Nećemo odustati od našeg načina igre i to će biti samo bolje. Odigrali smo danas bez šest igrača, ali to ne znači ništa jer smo odabrali dobar roster i to je odlučilo", rekao je Dudić za Arena Sport.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

King_Kenny
...bravo Dudicu,vidi se i po Velezu i po Sarajevu da ti znas posao...
8 2
NED1987HzSA
Fedja majstore ova sezona je nasa, tebi i momcima svaka cast, da nam svaka bude ovakva :)
8 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti