U FK Sarajevo bez euforije: "Idemo graditi drugačiju priču"

Elezović također dao komentar utakmice

U FK Sarajevo bez euforije: "Idemo graditi drugačiju priču"

Haris Zilić

FK Sarajevo je u 16. kolu upisao drugi vezani trijumf u Premijer ligi Bosne i Hercegovine. Bordo tim je u Zenici na Bilinom polju savladao FK Igman iz Konjic golovima Čatakovića, Džafića i Mustafića i tako su stvorili malo bolju klimu pred naredne mečeve.

Bez obzira na dva vezana trijumfa u FK Sarajevo su itekako oprezni i nema euforije.

To se vidjelo u izjavi pomoćnika u stručnom štabu FK Sarajevo, Vučine Šćepanovića koji je dao komentar nakon utakmice.

"Utakmicu smo otvorili fenomenalno, onda kao da smo se zadovoljili i primimo pogodak iz tranzicije. Imali smo malo sreće, Igman nije iskoristio neke prilike.

U nastavku smo odigrali više i jače i čestitam momcima na ovoj pobjedi. Kvaliteta jeste na našoj strani, ali duži roster je bio presudan, sjajno su odigrali igrači sa klupe", rekao je Šćepanović i dodao:

"Možemo biti zadovoljni, idemo dalje, idemo graditi drugačiju priču. Treba tu povjerenja između igrača i nas i vidjet ćemo gdje će nas to sve odvesti."

Komentar je dao i trener gostujuće ekipe Adnan Elezović.

Ušli smo u utakmicu malo u strahu, tako se nismo dogovorili. Nakon gola smo odigrali nekoliko tačnih pasova, stigli smo do izjednačenja i taj period smo zadovoljni.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Pokušavali smo iz drugog plana ugroziti gol Sarajeva", rekao je Elezović i nastavio:

"Imali smo kartonirani, povrijeđenih igrača, ali pobjeda Sarajeva je čista. Sada ide Posušje, svaka utakmica je teška. Idemo se odmoriti i spremiti za naredni meč."

Zaprati FK Igman Konjic, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Igman Konjic Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

plemic
molite boga da corona uradi svoje.
3 12
789012455
Ovaj prica o koroni odgodili deset utakmica hahahaha i jos pola lige ne igra na svom terenu . hahahha
5 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi