Bakljada Hordi zla kao uvertira za novo vodstvo Sarajeva
Foto: D. Kurbegović

Džafić pogodio

Bakljada Hordi zla kao uvertira za novo vodstvo Sarajeva

E. Ganibegović

Sarajevo i Igman na Bilinom polju igraju meč 16. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine.

Sredinom drugog poluvremena vidjeli smo veliku bakljadu Hordi zla, pristalica Sarajeva. Mnoga pirotehnička sredstva doletjela su i na teren zbog čega je utakmica kratko prekinuta.

Opis nije dostupan.

Jasno je da će nakon ovoga biti posla za Disciplinsku komisiju N/FSBiH i Sarajevo može očekivati kaznu za ovakvo ponašanje svojih navijača.

Inače, ovo je bila samo uvertira pred novi pogodak Sarajeva. 

Igrala se 64. minuta kada Čataković asistira za Džafića koji pogađa za novo, danas drugo vodstvo Sarajeva i trenutni rezultat je 2:1.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Opis nije dostupan.

Prethodno je Čataković doveo Sarajevo u vodstvo u 13. minuti, da bi Alagić izjednačio tri minute prije odlaska na odmor. 

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

redbull
Idioti, unistavaju travnjak.
1 5
Husrefbeg22
idioti. Treba im zabraniti ulaz na stadion najmanje godinu dana. Samo izbijaju novac klubu.
5 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi