4

Komentari (4)

davide.azzurri
bk123
čitam komentare i ovi navijači Sarajeva se raduju što je Zrinjski ispo...i neka to je njihovo pravo...al da su imalo realni zabrinuli bi se za svoje rezultate a nebi se radovali prolazu Slobode
HUNTER
@bk123 navijači Sarajeva, lično ja, imam svoje razloge zbog kojih se radujem prolazu Slobode. Što se tiče igre Sarajeva, naravno da smo zabrinuti i vjerujem da je naš menadžment toliko jak da će Sarajevo izvući iz ove "krize". A i ti vala visiš na komentarima Sarajeva, Želje, Veleža, Slobode i što ti reče onaj momak danas, jesi vala ko Vegeta, u sve se miješaš.
anga
A sta ces ti ovdje?
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti