Sarajevo misli na budućnost: Irfan Ramić potpisao profesionalni ugovor

Velika nada bordo tima

Sarajevo misli na budućnost: Irfan Ramić potpisao profesionalni ugovor

Adnan Beganović

Da u FK Sarajevo misle na budućnost govore i posljednje informacije koje dolaze iz Titove 38/b.

Naime, jedan od najvećih talenata Akademije Irfan Ramić danas je stavio potpis na trogodišnji ugovor sa FK Sarajevo.

Ramić je pružao odlične partije u omladinskim selekcijama, pa ga je novi trener Aleksandar Vasoski prekomandovao u prvi tim, odnosno velika nada FK Sarajevo sa prvim timom je odradila kompletne pripreme. Očito da je zadovoljio ukuse struke, te je danas potpisao i prvi profesionalni ugovor.

Ramić je standardni kadetski i juniorski reprezentativac naše zemlje, bio je na radaru najvećih klubova iz regiona, a očekuje se da ubrzo upiše i prve minute za seniorski tim premijerligaša sa Koševa.

Ukupno je ovaj talentovani fudbaler za kadete i juniore Sarajeva odigrao 60 zvaničnih utakmica i pritom je postigao šest pogodaka kojima je dodao sedam asistencija. Za omladinske selekcije Bosne i Hercegovine upisao je ukupno 13 nastupa.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Na kraju dodajmo da FK Sarajevo drugi dio sezona otvara gostovanjem kod FK Leotar.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Plavivozdobarskroz
Ja usao samo da slozim mamu pjanketu i nedoniju skupa sa ajaxom. Selam
0 8
Baboisback
Bravo
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije