U FK Sarajevo optimizam pred gostovanje u Trebinje

Bordo tim želi tri boda

U FK Sarajevo optimizam pred gostovanje u Trebinje

Samir Mlaćo
Nogometaše FK Sarajevo od 13 sati u subotu očekuje gostovanja kod Leotara.

Bordo timu pripada uloga favorita, no jasno je da se domaći neće lako predati.

U redovima Sarajeva neće biti kartoniranih Bodula i Šabanovića.

Optimista je novajlija Asmir Suljić.

“Nakon mjesec i nešto više priprema slijedi nam meč sa Leotarom. Znamo da je to bitna utakmica za nas. Radili smo dobro, nije bilo povreda, nije bilo problema, mislim da ćemo u Trebinju pokazati pravo lice. Novi igrači su se mislim uklopili na pravi način, te u novu godinu želimo krenuti sa pobjedom“, kazao je Suljić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

“Dobro smo radili, dobro se spremili, dobili novu energiju i želimo što bolje otvoriti ovu polusezonu“, ističe čuvar mreže Belmin Dizdarević.

Sarajevo nakon Leotara već u srijedu očekuje domaći meč četvrfinala Kupa protiv Slobode, a zatim narednog vikenda gradski derbi protiv FK Željezničar na Grbavici.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Uranija
Nama realno optimizma nikad nije nedostajalo, od 26 sezona poslije rata mi smo uvijek bili veliki optimisti, a taj optimizam se obistinio samo 5 puta (99, 2007, 2015, 2019 i 2020) ZATO ŠUTI, TRENIRAJ I POBJEĐUJ!!!
9 1
Zax
Leotar je iz kamena niko,nemoze ga pobjediti nikooooo
3 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi