Navijač Celtica se raskukao neposredno pred utakmicu: "Ovo je s*anje"

Sarajevo igra protiv Škota

Navijač Celtica se raskukao neposredno pred utakmicu: "Ovo je s*anje"

A. Čaušević

Sarajevo i Celtic na Bilinom polju igraju meč play-offa za plasman u grupnu fazu Europa lige.

Tribine Bilinog polja su prazne uslijed pandemije koronavarisa, a da su normalne okolnosti nema sumnje da bi bh. prvak imao veliku podršku.

Svoje navijače imao bi i Celtic, međutim svi oni koji su mislili da će bodriti prvaka Škotske su morali ostati kući.

Jedan od navjiača Celtica se "raskukao" na Twitteru uz objavu da je danas trebao biti na stadionu i bodriti Celtic u gostima, ali se sada morao pripremati za noćnu smjenu.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

"Ova 'nova normala' je sranje. Trebao sam biti na gostovanju s navijačima i gledati Celtic, umjesto toga gledam ga na laptopu tok čekam da idem u noćnu smjenu", mnapisao je Tom Dearie.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

Sanska_Prangija
Jako bitno..
5 0
sipopugaloma
Ovaj Causevic je europski rekorder u pisanju nebitnih vijesti
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi