Sarajevo očekuje veliku podršku navijača, ulaznice će se moći kupiti i u Zenici
Navijači Sarajeva na Bilinom polju na utakmici protiv Bate Borisova 2019. godine

Ulaznice će se prodavati za sjevernu i zapadnu stranu

Sarajevo očekuje veliku podršku navijača, ulaznice će se moći kupiti i u Zenici

D. Kurbegović

Delegacija FK Sarajevo danas je boravila u Zenici, gdje su sa rukovodstvom NK Čelik dogovorili sve detalje pred sutrašnji dolazak ekipe u Zenicu, gdje će održati press konferenciju, odraditi trening, ali i zbog utakmice koja će u srijedu biti odigrana na Bilinom polju.

Dobra igra i rezultati vratili su vjeru navijačima Sarajeva da je klub u ovoj sezoni spreman za visoke domete, kako u Premijer ligi, tako i u okviru Kupa BiH. Nakon tri uzastopne pobjede, Sarajevo će zbog rekonstrukcije terena svoje utakmice u narednom periodu igrati na stadionu Bilino polje u Zenici.

Za utakmicu protiv Tuzla Citya, klub s Koševa će kako saznajemo u prodaju pustiti karte za dvije tribine, zapadnu, odnosno sjevernu, gdje će boraviti oni najvatreniji navijači, Horde Zla. Istočna tribina bit će namijenjena za goste, VIP goste, dok će južna tribina po običaju biti zatvorena.

Ono što je zanimljivo i što iz FK Sarajevo vjeruju da će privući još više publike i iz okolnih gradova, jeste što će e karte za utakmicu moći kupiti i u Zenici i to na dan utakmice ispred istočne tribine, tako da svi oni koju budu željni da pogledaju jednu utakmicu Premijer lige moći će kupiti ulaznicu i osigurati svoje mjesto.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Bez obzira na to što njihov klub neće igrati utakmice na svome Koševu, očekuje se u srijedu velika podrška za bordo tim i dobro ispunjene tribine Bilinog polja.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

pitariistok
Celiku trebaju pare,nama dobar teren...autoputem eto te u Zenici za pola sata do 40 min...gorivo podijelis na 4,karta 6 maraka...bolja opcija nije mogla iskreno. Hvala zenicanima...
17 1
Icardi072
Kako fino i kulturno delegacija FkS dodje i razgovara sa rukovodstvom NkC. A onaj seljak musija se sa klosarom fudom dogovorao mimo kluba za stadion. E ne ide musija seljoberu
14 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi