Dudić: Ovo mi je najslađa pobjeda, vratilo se sve jer smo pošteni

Milin je imao kratak komentar na press konferenciji

Dudić: Ovo mi je najslađa pobjeda, vratilo se sve jer smo pošteni

H. Zilić

U četvrtom kolu Premijer lige Bosne i Hercegovine na stadionu "Asim Ferhatović Hase" snage su odmjerili Sarajevo i Posušje.

Konačan rezultat utakmice glasio je 1:0.

Nakon meča održana je i press konferencija, a medijima se prvi obratio trener tima iz Posušja, Ferdo Milin.

"Zaslužena pobjeda Sarajeva. Žao mi je što nismo izdržali napade. Došli smo da odigramo borbenu utakmicu, šta je tu je", rekao je Milin i dodao:

"Oni su ubacili svježe igrače. Horić je tražio izmjenu. Ubacujete neke nove igrače, to su neke situacije koje smo bili primorani uraditi."

Nakon toga komentar je dao i trener FK Sarajevo Feđa Dudić.

"Najemotivnija utakmica, takav je i rezultat bio. Ovo je za mene najslađa pobjeda. Kada smo dali gol sve su se emocije pomiješale. Ovo se vratilo jer smo pošteni", rekao je Dudić i dodao:

"Svi dišu k'o jedan, navijači su to prepoznali. Hvala Bogu da je tako, teško bi bilo da nismo pobijedili. Nekad neće, ali takav je fudbal, tri puta smo pogodili okvir gola. Poremetila nas je i povreda Marina Aničića. Nadam se da nećemo stati. Sada je puno lakše igrati."

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

O Ahmetoviću?

"Mersu smo ostavili tu da upravo odluči ovakve utakmice. Zna on svoju ulogu i zadovoljan sam s napadačkom igrom ekipe. Svako obavlja svoje zadatke."

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

mido1921
Valjate se čim go date. Odmah petoricu grčevi fataju.
7 13
789012455
Sretno majstore !
10 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi